Pod pokličkou 3 : popelky v české kuchyni /
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi...
Hlavní autor: | Horsáková, Monika, 1970- |
---|---|
Další autoři: | Teslíková, Kamila, Strýčková, Jana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Česká televize,
2008
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: |
Edice ČT
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Skřečoň
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420490161304 | 161304 | SR 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 3x |