Česká domácí kuchařka /

Tradiční česká kuchyněSoučasná česká kuchyně neodmyslitelně obohacená o evropské a světové trendy nabízí nevyčerpatelný zdroj inspirace v každodenní přípravě pokrmů, lákavé kombinace, výrazné chutě a typické vůně. Mistr kuchař pro vás připravil jídla z dostupných domácích surovin. Předkrmy studené a...

Celý popis

Hlavní autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Ikar, 2008
Vydání: Vyd. 2., zkrác. a přeprac.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Skřečoň

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420490165807 165807 SR 641.5 (neuvedeno) Dostupné 1x