Encyklopedie sýrů /

Podrobné informace o výrobě sýrů, o zemích, které se výrobou tohoto produktu zabývají, a o velké paletě chutí a vůní. Text doplňují barevné fotografie a autorovy tipy na vhodnou kombinaci s alkoholickými nápoji.

Hlavní autor: Callec, Christian, 1955-
Další autoři: Martínková, Petra, 1973-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Holandsky
Vydáno: Čestlice : Rebo, 2002
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420490168031 168031 637.3 1-Naučná literatura Dostupné 6x