Encyklopedie sýrů /
Podrobné informace o výrobě sýrů, o zemích, které se výrobou tohoto produktu zabývají, a o velké paletě chutí a vůní. Text doplňují barevné fotografie a autorovy tipy na vhodnou kombinaci s alkoholickými nápoji.
Hlavní autor: | Callec, Christian, 1955- |
---|---|
Další autoři: | Martínková, Petra, 1973- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Holandsky |
Vydáno: |
Čestlice :
Rebo,
2002
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420490168031 | 168031 | 637.3 | 1-Naučná literatura | Dostupné | 6x |