Kuchařka pro dialyzované pacienty /

Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivých nutrientů, ale i přiměřená tělesná aktivita a od...

Celý popis

Hlavní autor: Dubcová, Lenka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Petrovice : ALMI, [2016]
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Odd. pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420490200290 5301002 641.56 1-Naučná literatura Dostupné 2x