Fermentace : recepty na domácí kvašení /
Máte rádi kysané zelí, nakládanou zeleninu, aromatický sýr a šunku, jogurt, domácí pivo, doma pečený chléb nebo exotičtější pokrmy, jako je miso a kimči? Tyto potraviny jsou nejen velmi dobré, ale také velmi zdravé, protože se při jejich výrobě používá fermentace (kvašení)...
Hlavní autor: | Bellersen Quirini, Cosima, 1960- |
---|---|
Další autoři: | Bílková, Jana, 1977- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Odd. pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316602022576 | 2022576 | RF 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 13x |