Bonvivánova kulinária : drobné eseje o jídle a pití /

Drobné eseje o jídle a pití. V souboru drobných, jemně ironických esejů zkoumá Viktor Šlajchrt pokrmy i nápoje zejména z hlediska kulturní historie, ale všímá si i jejich současných mediálních obrazů. Ochutnávání se v jeho pojetí stává básnickou a filosofickou zkušeností. Klade si otázku, zda lze od...

Celý popis

Hlavní autor: Šlajchrt, Viktor, 1952-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Pulchra, 2015
Vydání: 1. vydání
Edice: Eseje (Pulchra)
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420490201450 5302083 0-Beletrie Dostupné 2x