Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni /

Jsou umělá sladidla opravdu nízkoenergetická? Co má společného marihuana s čokoládou? Máme se jednoznačně vyhýbat všem éčkům? Je kozí mléko zdravější než kravské? Jak správně připravit masový vývar? Jedli byste dobrovolně něco, co obsahuje E948? Pythagoras nenáviděl fazole, měl k tomu důvod?...

Celý popis

Hlavní autor: Mikeš, Vladimír, 1950-2007
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Dokořán, 2023
Vydání: Druhé vydání
Témata:
chemie >
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Odd. pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420493044476 6923183 641 1-Naučná literatura Vypůjčeno
do: 2. 4. 2024
8x