Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni /
Jsou umělá sladidla opravdu nízkoenergetická? Co má společného marihuana s čokoládou? Máme se jednoznačně vyhýbat všem éčkům? Je kozí mléko zdravější než kravské? Jak správně připravit masový vývar? Jedli byste dobrovolně něco, co obsahuje E948? Pythagoras nenáviděl fazole, měl k tomu důvod?...
Hlavní autor: | Mikeš, Vladimír, 1950-2007 |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Dokořán,
2023
|
Vydání: | Druhé vydání |
Témata: |
chemie
>
složení
>
úprava
>
tepelná
>
sladidla
>
alergie
>
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Odd. pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420493044476 | 6923183 | 641 | 1-Naučná literatura |
Vypůjčeno
do: 2. 4. 2024 |
8x |