Omáčky /

Již před 2000 let se v Pompejích proslavila jedna výrobna omáčkou garum připravovanou ze směsi koření a ryb. Zaujetí a vynalézavost, jakou velcí kuchařští mistři v průběhu dějin gastronomie věnovali přípravě a objevům nových omáček, má v sobě až cosi kultovního. Dnes se často k pokrmu podává i někol...

Celý popis

Další autoři: Štumpf, Eugen
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Německy
Vydáno: V Praze : Ikar, 2008
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Skřečoň

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420490165077 165077 SR 641.5 (neuvedeno) Dostupné