Sedm způsobů, jak se radovat z jídla /
Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase. Provede vás sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil. Poznáte pestrou paletu omamných chutí - to vše s osvědčenými recepty ze zeleniny, ovoce, obilovin a...
Hlavní autor: | Hromas, Michal, 1976- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
v Praze :
XYZ,
2021
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: |
jídla
>
tradiční
>
příprava
>
recepty
>
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Odd. pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600723184 | RF 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |