Karmínové zlato : kulinářské krimi /
Autor: Hillenbrand, Tom, 1972-
Vydáno: (2024)
Karmínové zlato : kulinářské krimi /
Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!? Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na...
Uloženo v:
Série: |
Šéfkuchár Xavier Kieffer, část 2 |
---|---|
Hlavní autor: | Hillenbrand, Tom, 1972- |
Další autoři: | Ryčl, František, 1961- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
MOBA,
2024
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 821.112.2-3 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Karmínové zlato : kulinářské krimi /
Autor: Hillenbrand, Tom, 1972-
Vydáno: (2024) -
Ďábelské ovoce : kulinářské krimi /
Autor: Hillenbrand, Tom, 1972-
Vydáno: (2023) -
Ďábelské ovoce : kulinářské krimi /
Autor: Hillenbrand, Tom, 1972-
Vydáno: (2023) -
Mlčeti zlato /
Autor: Johnston, Paul, 1957-
Vydáno: (2007) -
Zlato bohů /
Autor: Grylls, Bear, 1974-
Vydáno: (2012)