Italská kuchyně
Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience - olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky. A pokud se tak ještě nestalo, zaručeně propadnete kouzlu italsky čistých c...
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Česky Holandsky |
Vydáno: |
Čestlice :
Rebo Productions CZ,
2007
|
Edice: |
Vaříme a pečeme s Rebem
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience - olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky. A pokud se tak ještě nestalo, zaručeně propadnete kouzlu italsky čistých chutí. Vyzkoušejte jehněčí nožičky s rozmarýnem nebo saltimboccu z filé z mečouna s tomatovou salsou. Navnaďte se salátem s dresinkem z balzamikového octa a dopřejte si ravioli plněné uzeným lososem. Buon appetito! |
---|---|
Fyzický popis: |
96 s. : il. |
ISBN: |
978-80-7234-690-5 |