Italská kuchyně
Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience - olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky. A pokud se tak ještě nestalo, zaručeně propadnete kouzlu italsky čistých c...
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Česky Holandsky |
Vydáno: |
Čestlice :
Rebo Productions CZ,
2007
|
Edice: |
Vaříme a pečeme s Rebem
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01346nam a2200229 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 363291 | ||
005 | 20160310162327.0 | ||
008 | 160911s2007----xr ---------u-------cze-d | ||
020 | |a 978-80-7234-690-5 |q (váz.) : |c 149.00 Kč | ||
040 | |a KAG505 |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h dut | |
080 | |a 641.5 | ||
245 | 0 | 0 | |a Italská kuchyně |
260 | |a Čestlice : |b Rebo Productions CZ, |c 2007 | ||
300 | |a 96 s. : |b il. | ||
490 | 1 | |a Vaříme a pečeme s Rebem | |
520 | 2 | |a Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience - olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky. A pokud se tak ještě nestalo, zaručeně propadnete kouzlu italsky čistých chutí. Vyzkoušejte jehněčí nožičky s rozmarýnem nebo saltimboccu z filé z mečouna s tomatovou salsou. Navnaďte se salátem s dresinkem z balzamikového octa a dopřejte si ravioli plněné uzeným lososem. Buon appetito! | |
653 | |a vaření |a kuchařství |a předpisy |a recepty |a Itálie | ||
830 | 0 | |a Vaříme a pečeme s Rebem | |
910 | |a KAG505 | ||
999 | |d 363291 | ||
993 | |0 0 |1 420490159981 |4 0 |6 641_500000000000000 |7 0 |9 214813 |a 104.30 |c 159981 |d 2007-11-14 |f DOSP |g 641.5 |h 149.00 |i Rebo |j 127 |l DOSP |n 0 |r 2020-04-09 |s 2011-09-05 |t 5 |w 2016-03-10 |y KN |z GE |