Italská kuchyně

Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience - olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky. A pokud se tak ještě nestalo, zaručeně propadnete kouzlu italsky čistých c...

Celý popis

Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Holandsky
Vydáno: Čestlice : Rebo Productions CZ, 2007
Edice: Vaříme a pečeme s Rebem
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01346nam a2200229 a 4500
001 363291
005 20160310162327.0
008 160911s2007----xr ---------u-------cze-d
020 |a 978-80-7234-690-5  |q (váz.) :  |c 149.00 Kč 
040 |a KAG505  |e AACR2  |9 1  |b cze 
041 1 |a cze  |h dut 
080 |a 641.5 
245 0 0 |a Italská kuchyně 
260 |a Čestlice :  |b Rebo Productions CZ,  |c 2007 
300 |a 96 s. :  |b il. 
490 1 |a Vaříme a pečeme s Rebem 
520 2 |a Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience - olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky. A pokud se tak ještě nestalo, zaručeně propadnete kouzlu italsky čistých chutí. Vyzkoušejte jehněčí nožičky s rozmarýnem nebo saltimboccu z filé z mečouna s tomatovou salsou. Navnaďte se salátem s dresinkem z balzamikového octa a dopřejte si ravioli plněné uzeným lososem. Buon appetito! 
653 |a vaření  |a kuchařství  |a předpisy  |a recepty  |a Itálie 
830 0 |a Vaříme a pečeme s Rebem 
910 |a KAG505 
999 |d 363291 
993 |0 0  |1 420490159981  |4 0  |6 641_500000000000000  |7 0  |9 214813  |a 104.30  |c 159981  |d 2007-11-14  |f DOSP  |g 641.5  |h 149.00  |i Rebo  |j 127  |l DOSP  |n 0  |r 2020-04-09  |s 2011-09-05  |t 5  |w 2016-03-10  |y KN  |z GE