Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty /
Hlavní autor: | Bothe, Carsten, 1966- |
---|---|
Další autoři: | Kavinová, Alice |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
Praha :
Vašut,
2021
|
Vydání: | České vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Odd. pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420493035061 | 6917346 | 641.5 | 1-Naučná literatura | Dostupné | 1x |