Zkvašeno : kuchařka na doma /

Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí. S touto knihou získáte představu o tom, jak si připravovat smysluplné a široce využitelné fermenty a sestavovat z nich plnohodnotné pokrmy

Hlavní autor: Ouhrabková, Zuzana
Další autoři: Sojka, Vladimír 1979-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : Jota, 2023
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Odd. pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600745772 RF 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 13. 5. 2024
5x