Zkvašeno : kuchařka na doma /
Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí. S touto knihou získáte představu o tom, jak si připravovat smysluplné a široce využitelné fermenty a sestavovat z nich plnohodnotné pokrmy
Hlavní autor: | Ouhrabková, Zuzana |
---|---|
Další autoři: | Sojka, Vladimír 1979- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
Jota,
2023
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: |
kvašená
>
kysaná
>
zelenina
>
příprava
>
|
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Odd. pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600745772 | RF 641.5 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 13. 5. 2024 |
5x |