Fermentace /

Průvodce fermentačními technikami a zároveň sbírka rozmanitých receptů mezinárodní kuchyně, v nichž se využívají fermentované potraviny nejrůznějšího druhu. Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zk...

Celý popis

Hlavní autor: Davis, Holly
Další autoři: Podzimek, Jan, 1984-, Podzimková, Dina, 1979-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Vydáno: Praha : Grada, 2021
Vydání: První vydání
Témata:
jídla >
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Odd. pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600732990 RF 641.5 (neuvedeno) Dostupné 4x