Fermentace /
Průvodce fermentačními technikami a zároveň sbírka rozmanitých receptů mezinárodní kuchyně, v nichž se využívají fermentované potraviny nejrůznějšího druhu. Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zk...
Hlavní autor: | Davis, Holly |
---|---|
Další autoři: | Podzimek, Jan, 1984-, Podzimková, Dina, 1979- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2021
|
Vydání: | První vydání |
Témata: |
kvašené
>
kvašení
>
domácí
>
techniky
>
jídla
>
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Odd. pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600732990 | RF 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 4x |