Bylinky, plody a houby : jak je rozeznat, sbírat a jíst /
Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno, ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho...
Hlavní autor: | Dreyer, Eva-Maria |
---|---|
Další autoři: | Dreyer, Wolfgang, Řehořek, Vladimír, 1933- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
[Líbeznice] :
Víkend,
2010
|
Edice: |
Průvodce přírodou
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Skřečoň
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316602010005 | 2010005 | RF SR 581.6 | (neuvedeno) | Dostupné | 6x |
Odd. pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420490171686 | 171686 | 582.28 | (neuvedeno) | Dostupné | 12x |