Bylinky, plody a houby : jak je rozeznat, sbírat a jíst /

Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno, ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho...

Celý popis

Hlavní autor: Dreyer, Eva-Maria
Další autoři: Dreyer, Wolfgang, Řehořek, Vladimír, 1933-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Německy
Vydáno: [Líbeznice] : Víkend, 2010
Edice: Průvodce přírodou
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat (10 Kč / dokument). Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Skřečoň

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316602010005 2010005 RF SR 581.6 (neuvedeno) Dostupné 6x

Odd. pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420490171686 171686 582.28 (neuvedeno) Dostupné 12x