Bylinky, plody a houby : jak je rozeznat, sbírat a jíst /
Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno, ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho...
Hlavní autor: | Dreyer, Eva-Maria |
---|---|
Další autoři: | Dreyer, Wolfgang, Řehořek, Vladimír, 1933- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
[Líbeznice] :
Víkend,
2010
|
Edice: |
Průvodce přírodou
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!