Bylinky, plody a houby : jak je rozeznat, sbírat a jíst /

Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno, ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho...

Celý popis

Hlavní autor: Dreyer, Eva-Maria
Další autoři: Dreyer, Wolfgang, Řehořek, Vladimír, 1933-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Německy
Vydáno: [Líbeznice] : Víkend, 2010
Edice: Průvodce přírodou
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře